Nya husvagnar | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Ny husvagn

Känslan när man går in i en ny husvagn är oslagbar. Den nya och oanvända interiören och exteriören innebär en ren fröjd för alla sinnen, och att få äga sin egen: ren och skär lycka! Världen ligger öppen och det är bara att kroka på vagnen och bege dig mot äventyr eller sinnesfrid.

Vill dubyta upp dig inför kommande semester, eller låta en sprillans ny husvagn bli din första? Här på Fri-Bo hittar du ett brett sortiment av nya husvagnar till salu, från marknadens allra främsta varumärken.

Nya husvagnar till salu

När det kommer till nya husvagnar jobbar vi på Fri-Bo endast med högkvalitativa varumärken som levererar produkter av högsta kvalitet. Här hittar du nya husvagnar från flera av marknadens främsta varumärken, som Knaus och Adria. Vi har en husvagn för varje smak och behov, oavsett om du letar efter en ny eller begagnad, stor eller liten, billig eller lyxig. I vårt stora sortiment finner du även husbilar till salu.

Köpa ny husvagn – Smidigt och säkert

Vänd dig till oss på Fri-Bo för att köpa ny husvagn på ett smidigt och säkert sätt! Vi har något för alla önskemål. Bläddra enkelt mellan olika varumärken och filtrera fram dina olika önskemål för att hitta en ny husvagn som passar just dig. Klicka in på önskad husvagnsmodell för att läsa mer och ta första steget mot att köpa ny husvagn, redan idag.

Ny husvagn – Pris

Priset på våra nya husvagnar varierar beroende på faktorer som varumärke, storlek och husvagnsutrustning. I vårt sortiment av nya husvagnar återfinns modeller i flera olika prisklasser med priser från ca 181 800 kronor och uppåt.

Har du frågor eller funderingar när det kommer till våra nya husvagnar? Tveka då inte att kontakta oss. Du är även varmt välkommen in i butiken i Sollebrunn för hjälp att hitta en ny husvagn som faller dig i smaken!