Nya husvagnar | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Nya husvagnar

Känslan när man går in i nya husvagnar är tämligen oslagbar. Det nya och oanvända gällande både interiör och exteriör hos en ny husvagn, innebär en ren fröjd för alla sinnen och att få äga sin egen; ren och skär lycka! Världen ligger öppen och det är bara att kroka på vagnen och möta just ditt äventyr eller din sinnesfrid.

Är du intresserad av att byta upp dig inför kommande semester? Här hos oss på Fri-Bo hittar du ett brett sortiment av nya husvagnar till salu, från marknadens allra främsta varumärken.

Läs mer...

Nya husvagnar från marknadsledande varumärken

När det kommer till nya husvagnar jobbar vi på Fri-Bo endast med högkvalitativa varumärken som levererar husvagnar av bästa kvalitet. Här hittar du husvagnar från flera utav marknadens främsta varumärken. Bläddra i vårt sortimen från våra husvagnstillverkare av märkena: Adria, Knaus, Weinsberg, T@b och Tabbert.

Köpa ny husvagn – Smidigt och säkert

Vänd dig till oss på Fri-Bo för att köpa ny husvagn på ett smidigt och säkert sätt! Vi har något för alla önskemål. Bläddra enkelt mellan olika varumärken och filtrera fram dina olika önskemål för att hitta en ny husvagn som passar just dig. Klicka in på önskad husvagnsmodell för att läsa mer och ta första steget mot att köpa ny husvagn, redan idag.

Ny husvagn – Pris

Priset på våra nya husvagnar varierar beroende på bland annat varumärke, storlek och husvagnsutrustning. I vårt sortiment av nya husvagnar återfinns modeller i flera olika prisklasser med priser från ca 168 000 kronor och uppåt.

Har du frågor eller funderingar när det kommer till våra nya husvagnar? Tveka då inte på att kontakta oss. Du är även varmt välkommen in i butiken i Sollebrunn för hjälp att hitta en ny husvagn som faller dig i smaken!

Obs! I vårt stora sortiment finner du även nya husbilar.