Husvagnar – nya och begagnade | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Husvagn

Det är något speciellt med husvagnar. Det är ett färdmedel som skapar en obeskrivlig frihet och obegränsade äventyr på vägarna. Hos oss på Fri-Bo i Sollebrunn hittar du allt och lite till när det kommer till husvagnar. Oavsett om du letar efter en billig husvagn eller den senaste lyxmodellen, kan du hitta vad du letar efter bland våra husvagnar till salu. Sök bland alla våra tillgängliga vagnar nedan.

Köp husvagn trygg & säkert

Vi är en av de största aktörerna i landet när det gäller husvagnsförsäljning. Hos oss på Fri-Bo kan du ta del av ett brett sortiment av husvagnar till salu – här hittar du både nya husvagnar från väl valda varumärken och begagnade husvagnar i alla modeller och prisklasser. Som husvagnsförsäljare med många års erfarenhet i bagaget kan vi hjälpa dig med allt du behöver. Sök nedan eller gå direkt till våra:

Husvagnar från välkända tillverkare

I vårt breda sortiment av husvagnar hittar du populära varumärken som tillverkar produkter av hög kvalitet. Läs mer om Adria husvagnar, Knaus husvagnar, Weinsberg husvagnar, och Tabbert husvagnar.

Sälja husvagn? Husvagnar köpes!

Vill du byta upp dig eller har du inte längre behov av din husvagn? Vi köper begagnade husvagnar efter överenskommelse. Årsmodell från 2000 och nyare. Vi löser dessutom eventuell restskuld. Kontakta oss – vi köper din husvagn!