Begagnade husbilar | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Begagnade husbilar

Begagnade husbilar gör sig utmärkt för allt från husbilsveteranen till nybörjaren som har planer på att ge sig ut på sin första campingsemester. Med en begagnad husbil kommer flera fördelar där du bland annat gör miljön en tjänst då du väljer återanvänt istället för nyproduktion, samtidigt som begagnade husbilar erbjuds till ett bättre pris.

Läs mer...

Köpa begagnad husbil

När du tänkt köpa begagnad husbil och gör det genom oss på Fri-Bo kan du känna dig säker då vi noggrant kontrollerar de husbilar vi säljer. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi trygghet och hög kompetens för att hjälpa dig hitta det du drömt om när det kommer till begagnade husbilar. På denna sida har vi utifrån vårt sortiment samlat alla våra begagnade husbilar till salu, så att du enkelt kan bläddra mellan olika alternativ.

Begagnade husbilar från ledande tillverkare

Vi erbjuder begagnade husbilar från flera marknadsledande husbilstillverkare, ofta fler än de vi är återförsäljare för. Här kan du enkelt filtrera fram det varumärke du är intresserad av för att endast spana in begagnade husbilar från just det märket. Hos oss kan du köpa begagnad husbil från bland annat Knaus, KABE och Adria med mera.

Har du frågor eller funderingar vad gäller begagnade husbilar? Kom gärna in till oss i butiken i Sollebrunn eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en begagnad husbil till salu som passar dig!

Obs! I vårt stora sortiment finner du även begagnade husvagnar.