Begagnad husbil – Tryggt hos Fri-bo

Hos oss kan du köpa begagnad husbil och känna dig 100% trygg med ditt köp. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi trygghet och hög kompetens för att hjälpa dig hitta det du söker. Här kan du enkelt och smidigt hitta en husbil som överensstämmer med dina önskemål. Vi ser till att du får alla möjligheter till en trivsam semester i din husbil – begagnad eller ej. Innan leverans kontrollerar vi varje begagnad husbil så att:

✓gasolsystemet fungerar oklanderligt.

✓värme och kyla fungerar som de ska.

✓vatten- och elsystem är felfria.

✓möblemang och inredning är fräscha och välfungerande.

✓luckor, fönster och takluckor är täta och lätta att manövrera.

✓din begagnade husbil är besiktad av bilprovningen om det är dags för det.

 

Se alla våra begagnade husbilar

Se alla våra begagnade husbilar till salu i listan nedan, och hitta en modell som passar din budget och dina behov i listan nedan. Du kan även klicka dig vidare för att ta del av vårt utbud av husvagnar

Läs mer...

 

Vad kostar en begagnad husbil?

Vad en begagnad husbil kostar varierar, inte bara från år till år, utan även beroende på andra faktorer. Prisbilden på en begagnad husbil  beror ofta på en kombination av olika faktorer: Se föjande exempel-

  • Storlek och viktklass
  • Årsmodell och slitage
  • Efterfrågan
  • Varumärke

När du tänkt köpa husbil och gör det genom oss på Fri-Bo kan du känna dig säker då vi noggrant kontrollerar de husbilar vi säljer. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi trygghet och hög kompetens för att hjälpa dig hitta det du drömt om när det kommer till begagnade husbilar.

 

Fördelar med att köpa begagnad husbil

Att köpa begagnad husbil är ett klokt val för dig som vill prova på husbilslivet utan att göra en större investering. Några av fördelarna med att köpa begagnad husbil är:

  • På en begagnad husbil ingår det ofta mycket extrautrustning i grundpriset.

  • Inköpspriset blir mindre omfattande gällande begagnade modeller kontra en ny.

  • Det kan vara ett prisvärt alternativ till att hyra en husbil för dig som vill prova på husbilslivet.