Begagnad husbil | 100% tryggt köp | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Begagnad husbil – Tryggt hos Fri-bo

Hos oss kan du köpa begagnad husbil och känna dig 100% trygg med ditt köp. Vi ser till att du får alla möjligheter till en trivsam semester i din husbil – begagnad eller ej. Innan leverans kontrollerar vi varje begagnad husbil så att:

✓gasolsystemet fungerar oklanderligt.

✓värme och kyla fungerar som de ska.

✓vatten- och elsystem är felfria.

✓möblemang och inredning är fräscha och välfungerande.

✓luckor, fönster och takluckor är täta och lätta att manövrera.

✓din begagnade husbil är besiktad av bilprovningen om det är dags för det.

Begagnade husbilar till salu

Hitta begagnade husbilar till salu som passar din budget och dina behov i listan nedan.

Se alla våra husbilar

Letar du efter husbil i en särskild modell eller planlösning? I vårt utbud finner du både nya och begagnade husbilar från kända märken som Adria, Knaus eller Tabbert. Här kan du enkelt och smidigt hitta en husbil som överenstämmer med dina önskemål.

Läs mer...

Vad kostar en begagnad husbil?

När du tänkt köpa begagnad husbil och gör det genom oss på Fri-Bo kan du känna dig säker då vi noggrant kontrollerar de husbilar vi säljer. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi trygghet och hög kompetens för att hjälpa dig hitta det du drömt om när det kommer till begagnade husbilar. På denna sida har vi utifrån vårt sortiment samlat alla våra begagnade husbilar till salu, så att du enkelt kan bläddra mellan olika alternativ.

Vad en begagnad husbil kostar varierar, inte bara från år till år, utan även beroende på andra faktorer. Ibland kan det skilja med flera hundratusen. Exakt vad en begagnad husbil kostar beror ofta på en kombination av dessa faktorer:

·Storlek och viktklass

·Årsmodell och slitage

·Efterfrågan

·Varumärke

 

Att köpa begagnad husbil

Att köpa begagnad husbil är ett klokt val för dig som vill prova på husbilslivet utan att göra en större investering. Några av fördelarna med att köpa begagnad husbil är:

  • Den minskar inte lika snabbt i värde som om du köper en ny.
  • Inköpspriset för en begagnad husbil är betydligt lägre än för en ny.
  • På en begagnad husbil finns redan ofta mycket extrautrustning som ingår i priset.
  • Det kan vara ett prisvärt alternativ till att hyra en husbil för dig som vill prova på husbilslivet.

 

Vad ska man tänka på när man köper begagnad husbil?

På Fri-bo ger vi dig kloka råd inför ditt köp, men om du ändå vill läsa lite mer om vad man ska tänka på när man köper begagnad husbil kommer här några saker att fundera på:

 

Hur många är ni?

Hur många ska det finnas plats för? Är ni ett par som åker, en hel familj eller ska det kanske finnas plats för barnbarnen?

 

Hur mycket yta behöver ni?

Hur mycket utrymme är ni vana vid? Vill ni ha möjlighet att skärma av eller gå undan? Eller vill ni hellre ha mindre yta och kunna köra och parkera ännu enklare? Har ni fritidsintressen som gör att ni behöver extra utrymme för utrustning?

 

Vart vill ni åka?

Se till att den begagnade husbilen är av rätt modell. Det finns modeller som klarar de flesta temperaturer och som fungerar fint både i riktigt varmt och väldigt kallt väder. En svensk sommar kanske det räcker med en billigare, mindre isolerad modell.