Köp begagnad husvagn | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Begagnad husvagn

Har du planer på att köpa begagnad husvagn? Vänd dig då till oss på Fri-Bo! Med 40 år av erfarenhet i branschen hjälper vi dig att ta fram en begagnad husvagn som matchar dina önskemål och förväntningar. När ni köper en begagnad husvagn hos oss på Fri-Bo kan ni känna er trygga, då vi noggrant kontrollerar alla begagnade husvagnar vi säljer.

Nedan hittar du vårt sortiment av begagnade husvagnar till salu. Kontakta oss vid frågor och funderingar gällande vårt sortiment eller kom in till oss i butiken i Sollebrunn så kan vi hjälpa dig att hitta en begagnad husvagn som passar dig!

Läs mer...

Köpa begagnad husvagn

Hitta alla våra begagnade husvagnar till salu i sökmotorn ovan. Filtrera på allt från pris, modellår, antal sovplatser och planlösning till totalvikt, märke och så vidare. Du kan även smidigt och enkelt lämna en intresseanmälan för en begagnad husvagn online. Skicka en intresseanmälan på respektive sida, eller kontakta ossdirekt.

Köp husvagn och husbil hos Fri-Bo

Här på Fri-Bo är det enkelt att köpa husvagn, från de senaste modellerna till begagnade husvagnar av hög kvalitet. I vårt stora sortiment finner du även begagnade husbilar.

Begagnade husvagnar från marknadsledande varumärken

Vårt sortiment av begagnade husvagnar och husbilar består ofta av fler varumärken än de vi är återförsäljare för. Du kan själv välja vilket märke du vill titta på genom att filtrera i menyn i vår sökfunktion. Bland våra begagnade husvagnar till salu återfinns populära tillverkare som Adria, Hobby, KABE och andra ledande märken.

Vi köper din begagnade husvagn

Vill du sälja din begagnade husvagn eller byta upp dig mot en ny?Vi köper såklart in begagnade husvagnar, från årsmodell 2000 och framåt. Vid affär löser vi er restskuld