Begagnade husvagnar | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Begagnade husvagnar

Begagnade husvagnar passar allt från veteranen som har andra behov eller vill byta mot något nyare, till de som vill prova på campinglivet för första gången. Med en begagnad husvagn följer flera fördelar, där en av de främsta fördelarna är priset.

Läs mer...

Köpa begagnad husvagn – Vänd dig till Fri-Bo

Har du planer på att köpa begagnad husvagn? Vänd dig då till oss på Fri-Bo! Med 40 år av erfarenhet i branschen hjälper vi dig att ta fram en begagnad husvagn som matchar dina önskemål och förväntningar. När ni köper en begagnad husvagn hos oss på Fri-Bo kan ni känna er trygga då vi noggrant kontrollerar de husvagnar vi säljer.

Här nedan kan du filtrera bland allt från modellår, antal sovplatser och planlösning till totalvikt, märke och mer. Du kan även smidigt och enkelt lämna en intresseanmälan online för att köpa begagnad husvagn. Klicka dig då in på den husvagnsmodell du är intresserad av för att skicka en intresseanmälan.

Begagnade husvagnar från marknadsledande varumärken

Vårt sortiment av begagnade husvagnar består oftast av fler varumärken än de vi är återförsäljare för. Du kan själv välja vilket märke du vill titta på genom att filtrera i menyn i vår sökfunktion. I vårt sortiment av begagnade husvagnar till salu återfinns husvagnar från tillverkare så som Adria, Hobby, KABE och många fler varumärken.

Vi köper din husvagn

Vi köper såklart även in husvagnar från årsmodell 2000 och framåt. Vid affär löser vi er restskuld.

Här nedan hittar du vårt sortiment av begagnade husvagnar till salu. Kontakta oss vid frågor och funderingar gällande begagnade husvagnar eller kom in till oss i butiken i Sollebrunn så kan vi hjälpa dig att hitta en husvagn som passar dig!

Obs! I vårt stora sortiment finner du även begagnade husbilar.