Weinsberg Husvagn | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Weinsberg Husvagn

Weinsberg husvagnar hos Fri-Bo

Tyska Weinsberg tillverkar husvagnar med inriktning på en yngre målgrupp, med innovativa och smarta husvagnslösningar. Deras två husvagnsmodeller CaraOne och CaraCito erbjuder kompletta semestervagnar till attraktiva priser.

Weinsberg – husvagn för en ny generation

Här hos Fri-Bo hittar du Weinsberg-husvagnar i alla modeller och utföranden. Den populära CaraOne och året-runt-varianten CaraOne [ICE] finns tillgänglig i totalt 13 olika planlösningar, och med storlekar från 390 till 750. 2021 presenterar Weinsberg sin nya husvagn CaraCito, den första rakt igenom elektriska husvagnen. CaraCito är full av smarta lösningar och funktioner och finns i 5 planlösningar, från 390 till 500.

Fri-Bo – återförsäljare för Weinsberg

På Fri-Bo hittar du både nya och begagnade Weinsberg-husvagnar. Här köper du smidigt och säkert en ny husvagn oavsett modell och prisklass. Om du letar efter en begagnad husvagn från Weinsberg har vi alltid ett brett sortiment inne, och du kan enkelt bläddra bland tillgängliga modeller här på hemsidan.

Har du några frågor om våra Weinsberg-husvagnar? Du är alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig med rådgivning!