Nya husbilar | Fri-Bo i Sollebrunn AB

Nya husbilar

Det är något alldeles speciellt med nya husbilar. Dels den fantastiska doften av nyproduktion, dels vetskapen om att din nya husbil är oanvänd och byggd samt utrustad av högkvalitativa material – i alla fall då du köper ny husbil från Fri-bo!

Letar du efter en ny husbil för kommande säsong? Då har du hamnat helt rätt! Vi på Fri-Bo erbjuder nya husbilar till salu och hjälper dig gladeligen att hitta en husbil som passar dig och dina önskemål.

Läs mer...

Köpa ny husbil hos Fri-Bo

När du ska köpa ny husbil av märkena Knaus och Weinsberg kan du göra det på ett smidigt och enkelt sätt hos oss på Fri-Bo. Våra 40 år av erfarenhet i branschen ger oss en stabil grund att stå på, samtidigt som det borgar för ett tryggt köp för dig som konsument.

Här nedan hittar du samtliga av våra nya husbilar till salu. Klicka dig in på respektive husbilsmodell för att hitta den husbil som faller dig bäst i smaken och ta sedan del av den oslagbara känslan av att rulla ut på vägarna mot nya äventyr.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande våra nya husbilar. Besök oss även gärna i vår butik i Sollebrunn för att få bästa hjälp att hitta en ny husbil som matchar dina önskemål. Varmt välkommen!

Obs! I vårt stora sortiment finner du även nya husvagnar.