Tabbert Husvagnar

Handla tryggt hos din Tabbert återförsäljare

Fri-bo är sedan många år Tabbert-återförsäljare. I vårt sortiment hittar du snabbt och enkelt en Tabbert husvagn till salu genom att besöka sidan Husvagnar och klicka i Tabbert under ”Märken”. Hos oss gör du alltid ett tryggt köp till bra pris.

Vagnar av högsta kvalitet

Tabbert tillverkar husvagnar av högsta kvalitet. Märket har sedan mer än femtio år kontinuerligt utvecklat och fulländat sin design och funktionalitet. Med några av branschens högst ställda krav på allt från material till form står Tabberts husvagnar för kvalitet i toppklass, och det är ingen slump att de ofta omtalas som ett premiummärke. Kontakta oss gärna för att ta en närmare titt på en husvagn från Tabbert!

Se alla Tabbert modeller

Hos Fri-bo hittar du många nya och äldre Tabbert modeller. Tabbert tillverkar husvagnar i en rad olika utföranden och storlekar för att du alltid ska kunna hitta en vagn som passar just dig och dina eventuella medresenärers önskemål. Ta en närmare titt på planlösningar, funktioner och bilder nedan, eller kontakta oss för att få rådgivning kring vilken Tabbert modell som bäst motsvarar dina förväntningar.