Vår välsorterade butik

Del av tillbehörsbutiken

Del av tillbehörsbutiken

Finns det hjärterum...

Finns det hjärterum... Kom gärna in och ta en fika med oss!

I vår prydliga tillbehörsbutik finner ni det mesta för campinglivet, i huvudsak från våra leverantörer KAMA Fritid och Holiday Fritid, men även flertalet andra märken. Här köper du även diverse reservdelar som vi hyser ute på vårt lager. I de angränsande visningshallarna finner ni mattor, stolar, bord, markiser, vindskydd med mera. Så butiken innehåller betydligt mer än vad som finns på butikshyllorna!

Skulle den produkt ni söker inte finnas inne, så tar vi oftast snabbt och smidigt hem den åt er om önskemål om detta finnes.

Butiken når du även per mail till .

Ni kan också smidigt och enkelt själva lägga Er beställning på vår Kama-Webshop nedan: Order to Store!

Butiken rymmer också en fikadel och här behöver ingen lämna "bygget" kaffetörstig. Självklart finns det saft till barnen och gläntar man på "nalleburken" så finns det nog en kaka till också.

För de kreativa barnen finns här också en liten lekvrå, med möjlighet att få måla, leka eller läsa.

Order to store

Gå till Fri-Bo:s webbshop hos KAMA Fritid Beställ dina varor enkelt och smidigt och i lugn och ro hemma via nätet och hämta dem i vår butik! Klicka på knappen här intill så kommer du till vår webbshop.

Våra kvalitetsmärken

KAMA Fritid

Kama Fritid är en av nordens ledande tillbehörsgrossister när det gäller campingtillbehör för husvagn, husbil och båt. Vi har kontinuerliga veckoleveranser härifrån.

Gå till KAMA Fritids hemsida


Holiday Fritid

Här finner ni också Husvagn och Husbils tillbehör som kan vara av intresse för att göra campinglivet ultimat.

Gå till Holiday Fritids hemsida