Kontakta oss

Varsågod och kom in på en kopp kaffe

Varsågod och kom in på en kopp kaffe

Du kan nå försäljningen på telefon
0322-40170 eller .


Verkstadsbokning online:
Du bokar enkelt via vår online-bokning, klicka här!

Verkstaden når du annars enklast på telefon
0322-40577 eller på .


Du kan även faxa till oss (försäljning och verkstad)
0322-40579 eller per post till:

Fri-Bo i Sollebrunn AB
Torpvägen 3
441 74 SOLLEBRUNN

Vår personal

Försäljning
Verkstad
Anders Carlsson

Anders Carlsson

Roll i företaget: Delägare och säljare

Började i företaget: 1981

Lite om: Är gift med Petra Carlsson. Favoritsysselsättning på fritiden är jakt och hundar. Familjen har Hjortebackens Kennel. Sitter med i VSDK:s styrelse. Campar med förtjusning, främst då vintercamping med familjen och givetvis skidåkning. Uppskattar god mat och det ljuva livet!

Lars Ericsson

Lars Ericsson

Roll i företaget: Verkstadskoordinator

Började i företaget: 1998

Lite om: Är deltidsbrandman i Sollebrunns Räddningstjänst. Medlem i den lokala Whiskeyklubben. Har en passion för välkryddad mat. En livsnjutare som gärna tar en promenad med hundarna i skog och natur. Tycker heller inte det är helt fel att avnjuta diverse sportprogram i TV-soffan.

Staffan Hamlet

Staffan Hamlet

Roll i företaget: Delägare och säljare

Började i företaget: 1981/2013

Lite om: Staffan är gift med Carina Hamlet och gemensamt har de sonen Carl-Johan. Staffan jagar gärna på sin fritid och för närvarande heter bäste jaktkompisen Zlatan, d.v.s. familjens jämthund, med kornet främst inställt på älg! Med sin driftighet och sitt helhjärtliga engagemang, är han en uppskattad herre inom föreningslivet i och kring bygden. Han har med sin familj under flera år drivit Lygnareds camping, men är nu hemma igen på Fri-Bo, som han var med och startade 1981. Så fritid med "rullande hem" är den återkommande röda tråden då det gäller denne man. Resor och upplevelser med livskamraten Carina åtnjuts med glädje och gärna i glada vänners lag.

Christer Larsson

Christer Larsson

Roll i företaget: Mekaniker

Började i företaget: 2000

Lite om: Trivs i skog och natur. Jakt och fiske finns gärna med på agendan. Från båten dras det upp en och en annan abborre ur sjön Anten, likväl som makrill ur havet. Gemensamt med sambon är Västkusten det givna campingmålet.

Petra Carlsson

Petra Carlsson

Roll i företaget: Säljare och marknadsföringsansvarig

Började i företaget: 1997

Lite om: Mesta delen av den lediga tiden ägnas åt familjen som består av maken Anders, tre döttrar samt för närvarande 4 hundar och 2 katter. Inreder och månar om såväl interiör som exteriör med passion och har alltid något kreativt projekt på gång, i det stora eller det lilla! Målar och tecknar gärna. Sömnad och trädgårdsarbete är också favoritsysslor, samt musik. Tar gärna ton, bland annat som sopran i Erska kyrkokör. Petra har även upptäkt fördelarna med yoga. När tillfälle bjuds så slukas det även en och en annan bok.

Christer Gunnarsson

Christer Gunnarsson

Roll i företaget: Mekaniker

Började i företaget: 2001

Lite om: Är deltidsbrandman i Sollebrunns Räddningstjänst. Månskensbonde som naturligtvis månar om jord- och skogsbruk. Har ett stort motorintresse och är av åsikten att det inte finns några bättre bilar än av märket Volvo. Lyssnar gärna på hårdrock eller njuter av en Frölundamatch. Campar gärna i sin Adria och gör då tillsammans med sin sambo många cykelutflykter från denna.

Carina Hamlet

Carina Hamlet

Roll i företaget: Butiksansvarig

Började i företaget: 2013

Lite om: Carina njuter av friluftsliv i skog och natur. Dels på hemmaplan, men även upp till fjälls och där gärna med en tur på längdlaggarna. Hon tar med stor entusiasm vara på vad naturen har att ge och bjuder gärna på hemmagjort, både i mat samt bakningsväg. Detta är mycket uppskattat både av maken Staffan och sonen Carl-Johan. På fritiden sjungs det även i kör och hon deltar med förtjusning på yogaklasserna. Att umgås med familjen och vänner är dock den viktigaste ingrediens, både till vardags och till fest och livet kryddas i övrigt gärna med resor och upplevelser.

Erik Gunnarsson

Erik Gunnarsson

Roll i företaget: Mekaniker

Började i företaget: 2011

Lite om: Är medlem i Hjortebackens Jaktlag och är kassör i denna. Friluftsliv finnes njutbart. Har ett allmänt sportintresse. Är "Lokalpatriot" vad det gäller hembygden och deltar gärna på diverse lokala arrangemang vad det gäller detta. Är intresserad av historia och läser mycket om denna. Vill gärna att det han tittar på och läser ska ha ett bildande syfte och då pratar vi faktalitteratur och program. Semestrar med förkärlek i Sverige och njuter då av vår fantastiska Allemansrätt. Lite otippat så bakar han sitt egna bröd!

Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Roll i företaget: Säljare

Började i företaget: 2011

Lite om: Mattias är brorson till Anders och Staffan, så man kan lungt säga att säljandet liksom ligger i blodet hos denne unge man. Fritiden spenderas helst med släkt och goda vänner, då ett socialt liv är av stor vikt och betydelse. Från att aktivt ha tävlat i både motorcross och dataspel så har detta numera lagts på en ren hobbynivå istället. Just nu håller Mattias på att utbilda sig till brandman och går som aspirant, tryggt under Gunnarssons vingar. Ambitionen här är att bli deltidsbrandman i Sollebrunns Räddningstjänst och backa upp Lars och Christer där, när utbildningen är avklarad.

Rickard Thordsson

Rickard Thordsson

Roll i företaget: Mekaniker

Började i företaget: 2014

Lite om: Fritiden spenderas främst m. familjen bestående av: frun Mia och deras tre söner och som ägare till en Knaus 650TK, vet de att bäst tillvarataga de lediga stunderna. I familjen ingår även de två schäfrarna Winna & Yukon och som hundförare har husse med dem ett fantastiskt sammarbete, då det tränas både spår och skydd. Rickard har även ett gott öga till idrott och detta tar sig uttryck i bl.a: att vara en hängiven fotbollspappa, en ledamotsplats i Magra IS och skidsektionen, en given Frölundahockeysupporter, samt ett taktfast Elfsborgsklappande hjärta – "I det enda laget spelar världens bäste fotbollsspelare... Anders Svensson!" (citat Rickard). På kvällen läses gärrna en bra bok och för stunden är det insnöat på självbiografier. Han rekommenderar å det varmaste; Björn Ferrys "Ferry tales".

Carl-Johan Hamlet

Carl-Johan Hamlet

Roll i företaget: Säljare

Började i företaget: 2011

Lite om: Namnet till trots så rinner det inte blått blod i ådrorna, men som son till Staffan så är han gott och väl född med camping i blodet. En riktig äventyrare som inte räds något. Bergsklättring, kajakpaddling, dykning, surfing, skid- och snowboardåkning för att nämna lite som han bekantat sig med under sin utbildning med inriktning på äventyr/turism. Fritiden i övrigt spenderas gärna med jakt eller fiske, eller varför inte en bra bok. Men framförallt umgänge med vännerna.

Patrik Berggren

Patrik Berggren

Roll i företaget: Utför rekond, täthetskontroll och gasoltest.

Började i företaget: 2009

Lite om: Har ett intresse för ett svunnet årtionde. Detta yttrar sig i att han med glädje åker och kollar på divere cruisingar och dess gamla välskötta bilar. Detta intresses ringar på vattnet yttrar sig också i att det gärna snurrar Elvis, Hank Williams eller The Boppers på skivtallriken. Elvis är dock kungen. Speedway är också av intresse. Ledig tid spenderas gärna med goda vänner.

Administration
Anita Hermansson

Anita Hermansson

Roll i företaget: Ekonomi och administration

Började i företaget: 1998

Lite om: Är en äkta fotbolls- och hockeymamma för sonen, med allt vad det innebär. Har dessutom två hästglada döttrar. När inte familjen står i fokus så ägnas det gärna tid åt träning och friskvård och är även hon en "Yogis".  Har ett relativt nyväckt intresse: "Det ljuva Campinglivet" och är med maken sedan ett par år tillbaka lyckliga ägare till en Knaus husvagn. Är med förtjusning åhörare vid diverse musikkonserter.

 

Hitta till oss

Du hittar oss på Torpvägen 3 i Sollebrunn. Det är enkelt att hitta till oss, vi ligger precis intill riksväg 42 i östra änden av Sollebrunn. Oavsett om du kommer RV42 via E20 och Vårgårda eller från Trollhättan så kan du inte missa oss! Kommer du via väg 190 från Nossebro eller Gräfsnäs svänger du mot Vårgårda och hittar oss strax på vänster sida.

Övriga kartor: Hitta.se | Eniro | Google Maps